Bouquet d’Alella llança les seves Edicions Limitades

El celler aposta per experimentar amb diferents varietats i elaboracions, per sorprendre amb vins especials i sempre de qualitat.

Bouquet d’Alella llança al mercat les seves Edicions Limitades, uns vins que, per la seva varietat i forma d’elaboració, volen sorprendre oferint el millor d’aquest celler d’Alella. Aquest any 2017 començaran amb les Edicions Limitades de Pansa Rosada i Monastrell. En el primer cas, es tracta d’una microvinificació de només 240 ampolles que surt al mercat aquest mes de Juny, i el raïm ha estat seleccionat cep a cep a les diferents parcel.les del celler. A més, la fermentació s’ha realitzar amb llevats autòctons i amb les seves pells, donant un vi brisat, amb molta personalitat i singular.

Llegir més…

FESTIVAL BOUQUET D’ALELLA 15 de juliol de 2017

Poster-BouquetAlella-2017Emmarcat dins del Festival d’Estiu d’Alella, el Festival Bouquet d’Alella és una manera diferent i estimulant d’aproximar-se a la cultura del vi. Una experiència on el vi, la música i la gastronomia van de la mà. Un espai natural privilegiat, una finca carregada d’història i tot el pes de la tradició familiar. Vins d’agricultura ecològica, elaborats sota rigorosos criteris de qualitat. Música d’arrel, propostes exquisides, artistes singulars de casa nostra i cuina de proximitat. Fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament d’Alella, el celler Bouquet d’Alella i Brubaker, el festival tindrà lloc el 15 de juliol a la pròpia masia Can Boquet. Un entorn de somni on el maridatge de música i vi esdevé la més dolça de les emocions. Benvinguts a la DO Alella.

Llegir més…

Bouquet d’Alella amplia a superfície de vinya plantada i tanca 2016 amb un augment de més d’un 35% de les vendes

23 de gener de 2017 / Nota de premsaBouquet d'Alella segueix creixent

Bouquet d’Alella treballa per seguir creixent durant aquest any 2017, desprès de tancar amb molts bons resultat. En els últims mesos, el celler ha ampliat la superfície de vinya plantada, apostant com sempre per les varietats autòctones de la DO Alella, i ha augmentat la seva capacitat productiva. A més, gràcies a l’ampliació de la xarxa comercial a noves comarques de Catalunya, el celler ha crescut més d’un 35% en vendes. I tot sense oblidar un dels seus objectiu fonamentals: seguir millorant la qualitat dels seus vins.

“Aquest any 2016 hem fet una aposta ferma per seguir creixent. Creiem en aquest projecte i ens esforcem dia a dia per seguir millorant i avançant“, assegura Toni Cerdà copropietari i enòleg del celler.

Tot aquest esforç a més sha vist traduït en els nombrosos premis que han guanyat els vins del celler durant l’any, com el Bouquet d’A Blanc + 2015 que va ser reconegut amb el Premi Vinari de Plata; o els 90 punts Parker que va obtenir el Bouquet d’A Syrah 2014. A més, els dos vins de la casa Bouquet d’A Blanc i Garnatxa Negra 2015 varen ser qualificats entre els millors de Catalunya (amb una puntuació mínima de 9,63) segons la Guia de Vins de Catalunya.

Per altra banda, Bouquet d’Alella ha consolidat el seu programa d’activitats d’enoturisme i ha doblat el nombre de visitants al celler respecte l’any anterior. Activitats ja clàssiques com l’esmorzar de forquilla i ganivet, el picnic entre vinyes, les calçotades o el sopar sota la llum de la lluna plena s’han convertit en un referent a la comarca.

Bouquet d’Alella aconsegueix el Vinari de plata pel seu Bouquet d’A Blanc+ 2015

15 d’octubre de 2016 / Nota de premsa

bouquet_dalella_2015_web

El jurat considera el vi de la bodega dels germans Cerdà com el segon millor blanc de Catalunya en la categoria dels Blancs de Pas per Fusta.

El jurat dels premis Vinari de Vins Catalans ha premiat un any més la bona feina feta al celler Bouquet d’Alella atorgant el Vinari de Plata al seu Bouquet d’A Blanc + 2015, en uns premis que van quedar molt repartits per totes les denominacions d’origen de Catalunya i que es van entregar a l’Auditori de Vilafranca del Penedès. El jurat va considerar el Bouquet d’A Blanc + 2015 com el segon millor blanc de Catalunya en la categoria dels Blancs de Pas per Fusta, i el millor vi blanc de tota la Denominació d’Origen Alella.
Llegir més…

Festival Bouquet d’Alella 2016

1 de juliol de 2016 / Nota de premsa

Poster-BouquetAlella-2016

Emmarcat dins del Festival d’Estiu d’Alella, el Festival Bouquet d’Alella és una manera diferent i estimulant d’aproximar-se a la cultura del vi. Una experiència on el vi, la música i la gastronomia van de la mà. Un espai natural privilegiat, una finca carregada d’història i tot el pes de la tradició familiar. Vins d’agricultura ecològica, elaborats sota rigorosos criteris de qualitat. Música d’arrel, propostes exquisides, artistes singulars de casa nostra i cuina de proximitat. Fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament d’Alella, el celler Bouquet d’Alella i Brubaker, el festival tindrà lloc el 9 de juliol a la pròpia masia Can Boquet. Un entorn de somni on el maridatge de música i vi esdevé la més dolça de les emocions. Benvinguts a la DO Alella.

Festival 2016

Bouquet d’Alella llança el seu Plaer Escumós per celebrar les festes de nadal

7 de desembre 2015 / Nota de premsa

El celler Bouquet d’Alella llança per les festes de Nadal el Plaer Escumós, elaborat amb pansa blanca, la varietat autòctona per excel·lència de la Denominació d’Origen Alella. Se n’han produït 833 ampolles i és un vi escumós de qualitat fet a partir del mètode tradicional amb una criança en rima durant més de 15 mesos.

Llegir més…