Bouquet d’Alella a la Guia de Vins de Catalunya 2019

Bouquet-Alella-Blanc17Bouquet-Alell-Garnatxa-Negra17Bouquet-Alella-Pansa-Rosada
Estem molt contents d’anunciar que la Guia de Vins de Catalunya 2019 ha reconegut tres dels nostres vins entre els millors del país. Es tracta de Bouquet d’Alella Garnatxa Negra 2017, Bouquet d’Alella Blanc 2017 i Bouquet d’Alella Edicions Limitades Pansa Rosada 2017, que han estat qualificats com a TOPS amb notes superiors als 9,5 punts. La qualificació es va fer després de realitzar un tast a cegues de 1.403 vins de 267 cellers d’arreu de Catalunya. No cal dir que estem molt agraïts d’haver obtingut aquest reconeixement. Una recompensa a la nostra tasca diària, i un nou incentiu per seguir millorant dia a dia.

La garnatxa blanca de Bouquet d’Alella

Garnatxa-Blanca-Bouquet-Alella Garnatxa-Blanca-Bouquet-Alella Garnatxa-Blanca-Bouquet-Alella

La nostra garnatxa blanca ja està fent la sobremaduració a la caseta de vinya del nostre celler. D’aquest procés de pansificació en sortirà el nostre vi dolç natural, Pur Dolç. La petita joia de Bouquet d’Alella.

Bouquet d’Alella als Premis Vinari

Bouquet d'Alella - Premis Vinari

Aquesta setmana ha estat molt especial per a tots aquells que formem part de la família Bouquet d’Alella. Un dels nostres vins, el Bouquet d’Alella Blanc 2017, ha estat guardonat amb el Premi Vinari de Bronze en la categoria de Blancs Joves. Un reconeixement que ens omple de satisfacció al situar-nos entre els millors productors de vins d’arreu de Catalunya, però sobretot ens anima a seguir treballant per ser cada dia millors.

Seguim vivint la verema

Verema-Bouquet-Alella Verema-Bouquet-AlellaA Bouquet d’Alella seguim vivint intensament la verema. Com podeu veure, aquests dies treballem a ple rendiment per acabar de recollir els fruits de tot un any de passió i dedicació.

Bouquet d’Alella al Vi+

Bouquet-Alella-Vi+L’octubre és aquell mes de l’any en què bona part del raïm ja s’ha collit, les vinyes comencen a tenyir-se de tonalitats tardorenques, i els primers vins ja fermenten o reposen a les tines. També és el mes en què la DO Alella es manifesta amb tota la seva esplendor al Vi+, un cicle d’activitats pensades per donar a conèixer els vins autòctons i promocionar tota la riquesa vinícola del territori. Des de Bouquet d’Alella ens hi sumarem un any més amb un Tast de vins entre tines i una Degustació d’arrossos de tardor entre vinyes. A continuació us en facilitem els detalls.

Tast de vins entre tines
Data: 4 d’octubre
Hora: 18h
Preu: 18€

Degustació d’arrossos de tardor entre vinyes
Data: 21 d’octubre
Hora: De 12 a 15h
Preu: 25€ (adults) i 17€ (menors de 18 anys)

Ambdues activitats tindran lloc al Celler Bouquet d’Alella.

Més informació i entrades al web d’Enoturisme DO Alella.

Una verema inoblidable

Bouquet-Alella-Verema Bouquet-Alella-Verema Bouquet-Alella-VeremaA Bouquet d’Alella ens agrada viure els moments especials en bona companyia. Per això volem donar les gràcies a tots aquells que ens vau acompanyar diumenge passat en una nova verema per al record. Tot un matí dedicat a recollir el raïm a partir del qual elaborarem els nostres vins, amenitzat amb un bon esmorzar de forquilla per cortesia d’El Nou Antigó. La millor manera de recuperar forces i d’arrodonir una jornada inoblidable.