Bouquet d’Alella amplia a superfície de vinya plantada i tanca 2016 amb un augment de més d’un 35% de les vendes

23 de gener de 2017 / Nota de premsaBouquet d'Alella segueix creixent

Bouquet d’Alella treballa per seguir creixent durant aquest any 2017, desprès de tancar amb molts bons resultat. En els últims mesos, el celler ha ampliat la superfície de vinya plantada, apostant com sempre per les varietats autòctones de la DO Alella, i ha augmentat la seva capacitat productiva. A més, gràcies a l’ampliació de la xarxa comercial a noves comarques de Catalunya, el celler ha crescut més d’un 35% en vendes. I tot sense oblidar un dels seus objectiu fonamentals: seguir millorant la qualitat dels seus vins.

“Aquest any 2016 hem fet una aposta ferma per seguir creixent. Creiem en aquest projecte i ens esforcem dia a dia per seguir millorant i avançant“, assegura Toni Cerdà copropietari i enòleg del celler.

Tot aquest esforç a més sha vist traduït en els nombrosos premis que han guanyat els vins del celler durant l’any, com el Bouquet d’A Blanc + 2015 que va ser reconegut amb el Premi Vinari de Plata; o els 90 punts Parker que va obtenir el Bouquet d’A Syrah 2014. A més, els dos vins de la casa Bouquet d’A Blanc i Garnatxa Negra 2015 varen ser qualificats entre els millors de Catalunya (amb una puntuació mínima de 9,63) segons la Guia de Vins de Catalunya.

Per altra banda, Bouquet d’Alella ha consolidat el seu programa d’activitats d’enoturisme i ha doblat el nombre de visitants al celler respecte l’any anterior. Activitats ja clàssiques com l’esmorzar de forquilla i ganivet, el picnic entre vinyes, les calçotades o el sopar sota la llum de la lluna plena s’han convertit en un referent a la comarca.

Leave a Reply