Festival Bouquet d’Alella

Emmarcat dins del Festival d’Estiu d’Alella, el Festival Bouquet d’Alella 2018 és una manera diferent i estimulant d’aproximar-se a la cultura del vi. Una experiència on el vi, la música i la gastronomia van de la mà. Un espai natural privilegiat, una finca carregada d’història i tot el pes de la tradició familiar. Vins d’agricultura ecològica, elaborats sota rigorosos criteris de qualitat. Música d’arrel, propostes exquisides, artistes singulars de casa nostra i cuina de proximitat. Fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament d’Alella, el celler Bouquet d’Alella i Brubaker, el festival tindrà lloc el 21 de juliol a la pròpia masia Can Boquet. Un entorn de somni on el maridatge de música i vi esdevé la més dolça de les emocions.

Benvinguts a la DO Alella.

………………………………………………………………………………………………………………………………

PROGRAMACIÓ

Us proposem una jornada irrepetible entre vinyes. Un espectacle de tarda per als més petits i, ja al vespre, un concert ideal per a maridar amb els vins Bouquet d’Alella i la nostra oferta gastronòmica.

CONCERT PER A NADONS: “ELECTRIC BABYLAND”
Dissabte, 21 de juliol, a les 18h, al Celler Bouquet d’Alella
Entrada 8€

Benvinguts al laboratori de Mr. Sound, una habitació plena d’instruments musicals i màquines que fan soroll. L’espai des d’on el nostre protagonista treballa cada dia perquè la ciutat soni com cal. Però no ho pot fer sol, per això ens convida a fer-li un cop de mà. “Electric Babyland” és un conte-taller musical per a nadons. Un espectacle multilingüe perquè els més petits juguin i experimentin amb instruments electrònics i acústics fets a la seva mida.

………………………………………………….

PAULA DOMÍNGUEZ I VICENÇ SOLSONA
Dissabte, 21 de juliol, a les 22h, al Celler Bouquet d’Alella
Entrada 15€

La vocalista Paula Domínguez i el guitarrista Vicenç Solsona són dos músics de llarguíssim recorregut i contrastada trajectòria, que s’uneixen per donar lloc a un univers musical únic i molt ric en matisos. El seu repertori inclou composicions originals i estàndards amb sabor tradicional: boleros, cobles modernes, cançó d’autor, jazz, flamenc i soul. Peces de Joan Manuel Serrat, Mayte Martín i Yves Montand, entre d’altres, lliurats amb l’elegància, l’ofici i l’art que sempre han caracteritzat l’obra de Domínguez i Solsona. Una invitació a contemplar les infinites possibilitats que ens brinda cada situació a la vida.
………………………………………………………………………………………………………………………………

L’ESPAI

El Celler Bouquet d’Alella
Ubicat a l’interior de la preciosa masia de Can Boquet, ja documentada el segle XIV, una finca que s’ha mantingut en mans de la mateixa família de forma ininterrompuda al llarg de més de cinc segles. Un espai d’elevat valor històric: la seu del celler, d’estil gòtic, està situada a tocar del nucli urbà d’Alella i envoltada de vinyes. La tradició de l’espai conviu amb els últims avenços tecnològics per tal d’aconseguir produccions limitades de vins d’agricultura ecològica, de qualitat i amb molta personalitat.

………………………………………………………………………………………………………………………………

GASTRONOMIA

Un any més volem refermar la nostra aposta pel producte local i autòcton i, a la vegada, el nostre compromís amb la qualitat, la tradició, la proximitat i la innovació. Juntament amb el restaurant El Nou Antigó, posem a la teva disposició una oferta gastronòmica d’arrel tradicional, amb vocació contemporània i íntimament arrelada a l’entorn. Receptes elaborades sense pressa i amb tota la passió del món. A partir de les 17h tindrem berenar per als menuts. I a partir de les 20h, a més de conèixer els nostres vins, abans i després del espectacle podràs sopar sota els estels i amb les vinyes com a marc de fons.

El Nou Antigó
www.elnouantigo.com

Carta del Festival

………………………………………………………………………………………………………………………………

FLORISTERIA

Aquest any el festival incorpora la col.laboració del GARDEN ARENAS d’Alella . L’espai tindrà doncs el toc de la seva floristeria amb un estil fresc i actual.

Garden Arenas
www.gardenarenas.com

………………………………………………………………………………………………………………………………

ORGANITZADORS

Bouquet d’Alella
Projecte familiar impulsat l’any 2010. Va néixer amb l’objectiu de recuperar la producció de vins de qualitat, elaborats amb varietats autòctones, a Can Boquet, masia familiar datada del segle XIV i amb una llarga tradició vitivinícola. La finca compta amb 13 hectàrees de vinyes de més de 25 anys, plantades entre els municipis d’Alella, Teià i Vilassar de Dalt. Les varietats blanques que s’hi cultiven són la pansa blanca i la garnatxa, mentre les negres són la syrah, la garnatxa negra, el cabernet sauvignon i el monastrell.

Brubaker
Empresa dedicada a la gestió, producció, promoció i difusió d’iniciatives culturals. Entre els seus principals objectius s’hi troben el foment de la creació artística i la divulgació de noves tendències. En l’àmbit musical, ha impulsat espais com NAUB1-Centre de Creació i Difusió Musical de Roca Umbert Fàbrica de les Arts a Granollers, el Festival Fresc a Cardedeu o el Festival Jean Leon al Penedès.

………………………………………………………………………………………………………………………………

INFORMACIÓ

Data:
21 de juliol

Horaris:
Obertura de portes tarda: 17h.
Sopars a partir de les 20h.
Inici de les actuacions a les 22h.

Localització:
Bouquet d’Alella S.L.
c/ Sant Josep de Calassanç, 8
(Carretera BP 5002 El Masnou-Granollers km 2,5)
08328 Alella BCN

Tel: 93 555 69 97 / 626 68 31 54
Mail: enoturisme@bouquetdalella.com

Preus:

– CONCERT PER A NADONS: “ELECTRIC BABYLAND” – 8€
– PAULA DOMÍNGUEZ I VICENÇ SOLSONA – 15€
– Aforament limitat

Venda d’entrades
A partir del 10 de maig als següents punts de venda:

Oficina de Turisme d’Alella
www.koobin.com

………………………………………………………………………………………………………………………………

Organitza

logos_festival_bouquetlogos_festival_brubaker

Col·labora

Amb el suport de

………………………………………………………………………………………………………………………………

Comments are closed.