Flors, Nadal & Vi 23

70,00 IVA inc.

Bloom Bloom Bcn & Celler Bouquet d´Alella ens unim per a oferir-te aquesta experiència única el proper 26 de novembre on aprendràs a fer una corona nadalenca, tot brindant per les festes de Nadal amb bona companyia!

Participa d’un taller, on aprendràs a crear una corona de flors fresques i preservades per aportar el toc nadalenc a l’entrada de casa mentre degustes una copa de vi.

No cal tenir coneixements previs ni portar cap tipus de material. Només et caldrà una mica d’imaginació… i el vi ja farà la resta! Amb les tècniques que aprendràs de la mà de Bloom Bloom podràs crear una preciosa corona per lluir a la porta i agafar idees d’altres accessoris decoratius amb flors per guarnir la llar.

 

El preu inclou:

  • Taller per a realitzar el complement floral (estan incloses les eines de treball i els accessoris florals i decoratius necessaris per l’activitat).
  • Una copa de vi.

Si vous êtes intéressé, achetez l’activité dans le calendrier ci-dessous. Pour toute question, si vous êtes un grand groupe ou si vous ne pouvez pas effectuer la réservation, contactez-nous par mail à : enoturisme@bouquetdalella.com ou par téléphone (+34) 93 555 69 97