La tercera anyada del Plaer escumós de Bouquet d’Alella

La tercera anyada del Plaer escumós de Bouquet d’Alella inaugura una nova col·lecció de plaques de cava

Placa Placer escumòs

El celler consolida el seu projecte i ofereix als col·leccionistes una primera placa exclusiva, dissenyada per Sebastià Martí

El Plaer escumós de Bouquet d’Alella arriba a la seva tercera anyada i es consolida. Aquest any, el nou brut nature ecològic, elaborat amb Pansa Blanca i Chardonnay, s’acompanya d’una novetat pels amants del col·leccionisme de plaques de cava.

Perquè amb nova anyada, el Plaer escumós inaugura una col·lecció exclusiva de plaques dissenyades especialment per a Bouquet d’Alella. Són plaques amb il·lustracions personalitzades, relacionades amb el vi i la ciutat de Barcelona. Objectes únics pels amants de les plaques de cava que trobaran en aquest projecte una proposta de disseny innovadora i exclusiva.

Sebastià Martí, un dissenyador de prestigi

Per realitzar el disseny de la col·lecció, Bouquet d’Alella ha escollit l’il·lustrador Sebastià Martí, un professional amb més de 28 anys d’experiència. Martí ha treballat per editorials, estudis de disseny i agències de publicitat. El 1994 va cofundar l’estudi d’il·lustració Escletxa, que segueix dirigint. Però el que més li agrada és pintar aquarel·les i dibuixar per lliure a les seves llibretes, una passió que el porta a publicar un parell de cops a la setmana a Instagram.

Amb una producció limitada de 2.838 ampolles, el Plaer escumós s’ha elaborat amb un 60% de Pansa Blanca i un 40% de Chardonnay. És un vi d’agricultura ecològica i el raïm s’ha veremat de manera manual. Elaborat amb el mètode tradicional, ha estat un mínim de 18 mesos de criança i s’ha degollat a mà.

És d’un color groc pàlid amb reflexos verdosos i de bombolla fina. Els aromes secs i sorrencs del Plaer escumós ens remeten als cítrics, la pinya madura i la pruna groga, amb un gust floral de ginesta i mimosa, on hi destaca l’olor de fulla taronger. És un vi escumós suau que evoluciona cap a sensacions afruitades, deixant un record d’aranja.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:
bouquetda@bouquetdalella.com
comunicacio@bouquetdalella.com
Tels. 93 555 69 97 / 607 83 35 92

Descarregueu-vos la fitxa tècnica Plaer escumós aquí

Descarregueu-vos la imatge de la placa aquí

Leave a Reply