Alfons Olmo de VerdCel ret homenatge al celler Bouquet d’Alella

Uneix-te a nosaltres en un viatge musical a través dels pintorescs ceps de Bouquet d’Alella amb VerdCel, el talentós cantautor originari d’Alcoi. L’últim videoclip de VerdCel, “Emboquem el Paisatge,” és un sentit homenatge als encisadors paisatges de la viña, la rica cultura del vi i a les dedicades persones que fan que els ceps cobrin vida.
Dirigit per Dimas Rodríguez i amb l’enlluernadora actuació de l’actriu i cantant Elisabet Molet, aquest videoclip es va gravar íntegrament a Bouquet d’Alella. La cançó forma part del proper àlbum de VerdCel, “Petricor,” que està programat per ser llançat el 13 d’octubre. Aquest àlbum també inclourà un llibre amb textos de 18 distingits autors, com Josep Piera, Núria Cadenes, Ester Xargay, Mª Josep Escrivà, JV Frechina, Isabel Canel, Daniel Segarra, i més, és una enlluernadora novel·la gràfica creada pel talentós artista Daniel Olmo.
No et perdis l’oportunitat de ser un dels primers a experimentar l’àlbum complet. Pots reservar l’escolta complerta de l’álbum aquí: Presave
Viviu la harmoniosa barreja de música, literatura i la impressionant bellesa dels ceps de Bouquet d’Alella en l’última obra mestra de VerdCel!
Spotify: Spotify
Search