ESDEVENIMENTS CORPORATIUS

Experiències Exclusives

Esdeveniments Envoltats de Vinyes

Ens posem al servei d’empreses i corporacions per a fer-los conèixer el nostre territori i dissenyar tot tipus de reunions, d’esdeveniments o d’incentius, amb l’enoturisme i la cultura del vi com a teló de fons.

Disposem d’espais singulars per fer reunions de petit format així com d’una gran varietat d’experiències enoturístiques úniques per complementar la vostra estada.

Gaudiu del nostre entorn natural privilegiat a tant sols 15 km de Barcelona, mentre treballeu i apreneu de la cultura del vi.

LLOGUER D’ESPAIS

Espais Singulars

Solera, Història i Versatilitat

Tenim la gran flexibilitat de comptar amb una ampla gamma d’espais tant a l’interior com a l’aire lliure, tots ells adaptats i pensats per a diversos formats d’esdeveniments corporatius.

Des de sales polivalents de colors neutres amb elements naturals, passant per un celler que desprèn història, fins a espais oberts i versàtils, oferim opcions que s’ajusten a les necessitats específiques de la teva empresa.

Sigui quina sigui la mida o el tipus de l’esdeveniment, tenim la capacitat de proporcionar l’entorn perfecte per a la teva ocasió.

ÀPATS CORPORATIUS

Cuina de KM0

Productes de Temporada i de Proximitat

A la nostra disposició tenim les millors propostes de catering i servei de restauració, incloent la presència d’un xef privat per a àpats corporatius, coffee breaks, esmorzars de treball i una selecció de menús adaptats a cada temporada. 

Amb una oferta culinària àmplia i de qualitat de KM0, cuidem fins al mínim detall per oferir una experiència gastronòmica excepcional en tots els esdeveniments corporatius que acollim.

ACTIVITATS CORPORATIVES

Propostes a mida

Activitats diferents en un ambient distès

Disposem de tot tipus d’activitats corporatives a mida, adaptades a les necessitats i preferències específiques de cada empresa. Des de sessions de team building fins a activitats artístiques, esportives, jocs de rol, maridatges, tallers de cuina, “showcooking” i molt més, tenim una àmplia gamma d’opcions per oferir. 

La nostra oferta d’activitats és diversa i està dissenyada per aportar valor afegit a la teva empresa, fomentant la cohesió d’equip, la creativitat i l’entreteniment.

CLIENTS I COL·LABORADORS

Confíen en nosaltres

Milers de visitants i sis segles d’història ens avalen

Aquests només són algunes de les moltes agències, empreses i corporacions que confíen en nosaltres: 

World Experience Barcelona, Barcelona Sailing Experience, Barcelona Adventures, Barcelona Tours, Banc Sabadell, Perkin, Outing Events, BCD Travel, Nestlé, Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Germans Trias i Pujol, Laboratorios Meranini, Septodont, Social Point, IdeXX, Be Experience, Grupo Constant, American Colleage of the Mediterranean, Zurich, Schäfer, HP, ITB Events, Pacifico Events…

ESDEVENIMENTS CORPORATIUS A MIDA