Postals de tardor


A Bouquet d’Alella treballem tot l’any de forma constant per elaborar els millors vins. Però de tant en tant també ens agrada aturar-nos a observar l’entorn i gaudir del paisatge de la DO Alella. Forma part de nosaltres, és la nostra essència i defineix els nostres vins. Avui volem compartir amb vosaltres aquestes postals de les nostres vinyes d’Alella i Vilassar de Dalt tenyides de tonalitats tardorenques.

Nova xapa exclusiva de Bouquet d’Alella


Atenció, col·leccionistes! Aquest mes de novembre ampliem la sèrie de xapes exclusives Bouquet d’Alella amb aquesta fantàstica il·lustració de Sebastià Martí. Una escena que relaciona la degustació del vi amb un dels millors paisatges de la ciutat de Barcelona. La podreu trobar amb totes les ampolles de Plaer Escumós 2016.

Bouquet d’Alella a la Festa dels Millors 2020


Des de Bouquet d’Alella estem molt contents d’haver participat un any més a la Festa dels Millors que ha convocat la Guia de Vins de Catalunya al World Trade Center de Barcelona. Després d’haver tastat un total de 1474 referències d’arreu del país, la Guia de Vins de Catalunya 2020 ha destacat quatre dels nostres productes amb puntuacions superiors a 9,5:

-Bouquet d’Alella Edicions Limitades Monastrell (2017)
-Bouquet d’Alella Edicions Limitades Monastrell (2018)
-Bouquet d’Alella Garnatxa Negra (2017)
-Bouquet d’Alella Blanc + (2016)

La Festa dels Millors és un esdeveniment que s’adreça al sector professional: restauració, botigues, distribuïdors i premsa tant de l’àmbit generalista com especialitzada. Ens hi trobareu des de les 11 del matí fins a les 8 del vespre.

Aprofitem per donar les gràcies a l’equip de La Guia, Jordi Alcover, Romina Ribera, Carles Xuriguera, Jordi Batlló i Sílvia Naranjo, per haver valorat un any més la nostra tasca.

Desgorjant el Plaer Escumós


Avui estem desgorjant el Plaer Escumós 2016 de Bouquet d’Alella. Un brut nature de pansa blanca i chardonay que s’ha passat més de 30 mesos en rima. I una producció limitada de 3160 ampolles que molt aviat podreu trobar a les botigues.

L’últim remolc


Donem per tancada la verema 2019, i ho fem amb aquest últim remolc carregat de garnatxa blanca. La verema és un dels moments més intensos de l’any a Bouquet d’Alella, i com podeu veure aquest any ha estat d’allò més productiva gràcies a la bonança meteorològica. Ara toca finalitzar el procés de fermentació dels vins a l’interior del celler.

Bouquet d’Alella a Vi+


Des de Bouquet d’Alella tenim el gust de sumar-nos un any més a la programació de Vi+, un cicle d’activitats orientades a difondre tota la riquesa vinícola de la DO Alella. Aquest dissabte, 12 d’octubre, obrirem les portes del nostre celler perquè pogueu venir a passejar entre vinyes, visitar les instal·lacions, degustar un petit pícnic i descobrir els nostres millors vins.

Petit pícnic + passejada entre vinyes + visita al celler + tast de 4 vins
Data: Dissabte, 12 d’octubre de 2019
Hora: 12h.
Preu: 25€
Més informació i entrades en aquest enllaç.