Mirem endavant


Malgrat tot, cal mirar sempre endavant. Els vins ecològics, de producció limitada i elaborats amb varietats autòctones de la DO Alella són la nostra raó de ser. Si els trobeu a faltar aquests dies de confinament, només ens ho heu de dir i us els farem arribar mitjançant els nostres distribuïdors a tot el territori. Aprofitem per agrair als nostres sanitaris i servidors públics tot l’esforç que estan duent a terme en aquests temps difícils que ens ha tocat viure.

Primers brots de pansa blanca


La natura no s’atura i segueix donant-nos forces per mirar endavant i seguir avançant. Primers brots de pansa blanca a la nostra vinya, nova vida per a encarar aquesta nova etapa.

Bouquet d’Alella Syrah 2016


Us presentem el vi tranquil de més recorregut del nostre celler. El Bouquet d’Alella Syrah 2016 és el vi negre monovarietal de syrah de les nostres vinyes de mar (Alella) i de muntanya (Vilassar de Dalt). El resultat d’un any de criança a l’interior de els barriques de roure, i posteriorment a la pròpia ampolla. Un dels vins ecològics més especials de la DO Alella. No deixeu de tastar-lo!

Vincles, la fira del vi de proximitat


Proximitat, ecologia, sostenibilitat, relacions humanes, professionalitat, producte de qualitat i logística de futur. Aquests són els pilars que durant 12 anys han definit Sentits Barcelona, un dels nostres col·laboradors. I és a partir d’aquests mateixos valors com ha nascut Vincles, una iniciativa de Sentits Barcelona que va molt més enllà del concepte de fira de vins. Una trobada d’amics, professionals i amants del sector vinícola i del món de la gastronomia. Un espai on podreu descobrir cellers i tastar més de 120 vins, vermuts, cerveses i ratafies, així com participar en un munt d’activitats lúdiques i divulgatives. Us hi esperem el proper 29 de març a les instal·lacions de Beauty Food Academy (c/. Dr. Trueta, 194, Barcelona). Més informació en aquest enllaç.

Canvi de vi a les barriques


Avui toca canviar el vi de les barriques. Durant els darrers quatre mesos hi hem tingut un dels nostres vins més sofisticats, el Bouquet d’Alella Blanc +. Un cop l’haguem tret de les barriques, hi introduïrem el vi negre de més llarg recorregut del nostre celler, el Bouquet d’Alella Syrah, que hi farà criança durant tot un any.

1.500 ceps de pansa blanca a la Vall de Rials


Seguim treballant a la plantació de la Vall de Rials, a tocar del Bosquet d’Alella. Aquesta setmana hi hem plantat la nova vinya, 1.500 ceps de pansa blanca en total.