Una maduració perfecta


Aquest any la maduració del raïm està essent perfecta. Com a mostra, aquesta garnatxa blanca de la nostra vinya de Colldevendrans d’Alella. Si el temps segueix acompanyant durant les properes setmanes, molt probablement podrem celebrar una de les millors veremes de la història de Bouquet d’Alella.

Controls de maduració


A Bouquet d’Alella ja hem començat un nou cicle. Aquests dies estem duent a terme els controls de maduració del raïm, pas previ a la verema que ja tenim gairebé a tocar.

Protegim les vinyes dels senglars


A Bouquet d’Alella tothom hi és benvingut. Bé, excepte alguns visitants inesperats com els senglars. Per evitar que es mengin el raïm que tot just comença a madurar, hem instal·lat aquestes tanques elèctriques. Protegim les vinyes per poder seguir fent els millors vins.

Aquest estiu, brindeu amb Bouquet d’Alella!


Des de Bouquet d’Alella us desitgem unes bones vacances i us convidem a gaudir-les amb els millors vins del nostre celler. Aquest estiu, no deixeu de brindar amb Bouquet d’Alella!

Sopar de lluna plena a Bouquet d’Alella


Una vetllada inoblidable en un entorn de somni. Només així es pot descriure el sopar de lluna plena que hem celebrat aquest cap de setmana. Un passeig entre vinyes, una visita al celler, delícies gastronòmiques sota la llum de la lluna i els millors vins Bouquet d’Alella. Gràcies a tots els qui ens hi vau acompanyar!

Festival Bouquet d’Alella. Moltes gràcies!


Les cançons de Halldor Mar. Una tarda en família amb La Città Infinita. Les delícies gastronòmiques d’El Nou Antigó. Els millors vins del nostre celler. I, per descomptat, la vostra companyia. Gràcies a tots els que un any més ens heu acompanyat en una experiència irrepetible entre vinyes. Us esperem al Festival Bouquet d’Alella 2020!