Les millors experiències enoturístiques

A Bouquet d’Alella sempre hem cregut en el poder de les petites coses, també a l’hora d’obrir les portes del celler i retrobar-nos amb tots vosaltres. Per això us convidem a viure les millors experiències enoturístiques en un entorn proper, tranquil i envoltat de natura. Visites privades i exclusives a les nostres instal·lacions (màxim 10 persones per grup), esmorzars, pícnics i aperitius entre vinyes, i la possibilitat de tastar els nostres millors vins a l’aire lliure, amb la millor companyia i al bell cor de la DO Alella.

No cal dir que hem adoptat totes les mesures necessàries per fer de la vostra visita una experiència segura i agradable. Disposem de mascaretes, guants i gel hidroalcohòlic, i les nostres instal·lacions són desinfectades de forma constant i periòdica.

Podeu fer la vostra reserva tot escrivint-nos un correu electrònic a enoturisme@bouquetdalella.com, o bé mitjançant els telèfons 93 555 69 97 i 689 55 56 20. No deixeu de consultar la nostra agenda, on trobareu totes les activitats actualitzades.

Search