Els nostres vins rosats


Seguim al vostre costat, esperant el moment de tornar a brindar plegats, i aprofitant aquests dies de recolliment per posar una vegada més en valor el producte de proximitat, l’agricultura ecològica i tota l’essència de la DO Alella. Aprofitant la Diada de Sant Jordi, us presentem els nostres vins rosats, disponibles tan sols en la gamma d’Edicions Limitades.

El Monastrell Rosat 2018 és un vi fresc, amb un fort aroma de maduixa i de roses vermelles. Un esclat de primavera, ideal per pendre al migdia amb un bon plat de pasta.

La Pansa Rosada 2018 és un vi brisat, i per això té un color rosa pàlid que el diferencia de la Pansa Blanca. De fermentació espontània i elaborat amb la mínima intervenció, és un vi delicat i molt especial. Ideal per a deixar-vos sorprendre.

Si necessiteu qualsevol dels nostres vins durant el confinament, només ens ho heu de dir i us el farem arribar mitjançant els nostres distribuïdors. Podeu encarregar la vostra comanda al correu electrònic bouquetda@bouquetdalella.com o bé per whatsapp o telèfon al 607833592.

Search