Els nostres vins negres


Diu la cançó que els mals moments s’obliden, i que només recordem els moments bons. És en temps difícils quan més ens cal tenir cura els uns dels altres, fer-nos costat i, en definitiva, acompanyar-nos mentre esperem l’hora de tornar a brindar plegats. Avui us presentem dos vins negres de Bouquet d’Alella.

El Bouquet d’Alella Garnatxa Negra 2018 fa honor a la voluntat d’explorar i celebrar tota la riquesa que ens ofereix la vinya. A l’hora d’elaborar-lo, fem fermentar una part del raïm en maceració carbònica, la qual cosa li atorga un acabat dolç amb aromes de caramel de maduixa. La millor manera de portar la primavera a taula.

El Bouquet d’Alella Syrah 2016 és un vi 100% Syrah, criat en barriques de roure al llarg de dotze mesos, i dotze més en ampolla, especialment indicat per prendre’l sol, acompanyat d’un bon formatge o amb una carn guisada. Un vi ideal per entrar en calor, i sobretot per aixecar els ànims.

Si necessiteu qualsevol dels nostres vins durant el confinament, només ens ho heu de dir i us el farem arribar mitjançant els nostres distribuïdors. Podeu encarregar la vostra comanda al correu electrònic bouquetda@bouquetdalella.com o bé per whatsapp o telèfon al 607833592.

Search