Festival Bouquet d’Alella

Festival Bouquet d'Alella 2017Emmarcat dins del Festival d’Estiu d’Alella, el Festival Bouquet d’Alella 2017 és una manera diferent i estimulant d’aproximar-se a la cultura del vi. Una experiència on el vi, la música i la gastronomia van de la mà. Un espai natural privilegiat, una finca carregada d’història i tot el pes de la tradició familiar. Vins d’agricultura ecològica, elaborats sota rigorosos criteris de qualitat. Música d’arrel, propostes exquisides, artistes singulars de casa nostra i cuina de proximitat. Fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament d’Alella, el celler Bouquet d’Alella i Brubaker, el festival tindrà lloc el 15 de juliol a la pròpia masia Can Boquet. Un entorn de somni on el maridatge de música i vi esdevé la més dolça de les emocions.

Benvinguts a la DO Alella.

………………………………………………………………………………………………………………………………

PROGRAMACIÓ

Us proposem una jornada irrepetible entre vinyes. Un taller musical per a passar el matí en família, un espectacle de tarda per als més petits i, ja al vespre, un doble concert: dues delícies sonores ideals per a maridar amb els vins Bouquet d’Alella i la nostra oferta gastronòmica.

Per a famílies amb nadons…
TALLER DE MÚSICA EN FAMÍLIA amb Música per a Nadons
Dissabte 15 de juliol, a les 11.00h
Entrada 8€

La música és el llenguatge ideal per a acompanyar els infants durant els seus primers mesos de vida. Per això us proposem un taller pensat per a enfortir la relació amb els vostres nadons a través de l’experiència musical. Una activitat durant la qual compartirem sons, música, moixaines, cançons i jocs de falda. A més, posarem a la vostra disposició un servei d’aperitiu en col·laboració amb el restaurant El Nou Antigó. Orientat a famílies amb infants de 0 a 3 anys.

………………………………………………….

Per als més menuts…
AIRE amb Música per a Nadons
Dissabte 15 de juliol a les 18.00h
Entrada 8€

Aire és una experiència artística, d’intercanvi i complicitat on la música de l’arpa, el moviment de la dansa i el silenci generen moments íntims,intensos i sorprenents. Una proposta musical que connectarà nadons, famílies, intèrprets i públic. A partir de les 17h els més menuts podran berenar entre vinyes. Juntament amb el restaurant El Nou Antigó, posem a la teva disposició delicioses creps dolces i salades acompanyades d’un suc natural o refresc. Orientat a famílies amb infants de 0 a 3 anys. >> VIDEO

………………………………………………….

Concert doble…
RUSÓ SALA + FERRAN SAVALL & MERITXELL NEDDERMANN
Dissabte 15 de juliol a les 22.00h
Entrada 15€

Ferran Savall & Meritxell Neddermann
De la música negra a la cançó d’autor i del jazz a la música tradicional de casa nostra. Un mosaic sonor de variades i diverses influències, i tot un tomb musical pel món que ens envolta. Ferran Savall és una ànima lliure que tant pot abocar-se a l’art de la improvisació com redimensionar el cançoner català des de la seva mateixa essència. Ens presentarà en exclusiva el nou projecte que ha impulsat juntament amb la també polifacètica Meritxell Neddermann. Un concert a duet on ambdós músics fusionen els seus respectius móns sonors per a donar lloc a una proposta totalment nova, fresca i enèrgica. >> VIDEO

I tot seguit…
Rusó Sala

Si la música és capaç de transportar-nos a indrets remots, les cançons de Rusó Sala suposen un viatge apassionant per la Mediterrània. Ens trobem sens dubte davant d’una de les veus més singulars i fascinants de la cançó d’autor a casa nostra, una artista que ha generat un discurs únic més enllà d’etiquetes i fronteres. Sala ve de l’Alt Empordà però la seva música recorre tots els racons del Mediterrani, i n’agermana les diferents cultures i tradicions tot fent-les dialogar les unes amb les altres. Ens presentarà “Mare Nostra”, un espectacle on conviuen cançons sefardites, melodies araboandaluses, textos de Ramon Llull, cançons de les trobairitz i composicións pròpies, a més de llengües com el català, l’àrab, l’espanyol, l’occità o el sefardita.
>> VIDEO

………………………………………………………………………………………………………………………………

L’ESPAI

El Celler Bouquet d’Alella
Ubicat a l’interior de la preciosa masia de Can Boquet, ja documentada el segle XIV, una finca que s’ha mantingut en mans de la mateixa família de forma ininterrompuda al llarg de més de cinc segles. Un espai d’elevat valor històric: la seu del celler, d’estil gòtic, està situada a tocar del nucli urbà d’Alella i envoltada de vinyes. La tradició de l’espai conviu amb els últims avenços tecnològics per tal d’aconseguir produccions limitades de vins d’agricultura ecològica, de qualitat i amb molta personalitat.

………………………………………………………………………………………………………………………………

GASTRONOMIA

Un any més volem refermar la nostra aposta pel producte local i autòcton i, a la vegada, el nostre compromís amb la qualitat, la tradició, la proximitat i la innovació. Juntament amb el restaurant El Nou Antigó, posem a la teva disposició una oferta gastronòmica d’arrel tradicional, amb vocació contemporània i íntimament arrelada a l’entorn. Receptes elaborades sense pressa i amb tota la passió del món. A partir de les 17h tindrem berenar per als menuts. I a partir de les 20h, a més de conèixer els nostres vins, abans i després dels espectacles podràs sopar sota els estels i amb les vinyes com a marc de fons.

El Nou Antigó
www.elnouantigo.com

Carta del Festival

………………………………………………………………………………………………………………………………

FLORISTERIA

Aquest any el festival incorpora la col.laboració del GARDEN ARENAS d’Alella . L’espai tindrà doncs el toc de la seva floristeria amb un estil fresc i actual.

Garden Arenas
www.gardenarenas.com

………………………………………………………………………………………………………………………………

ORGANITZADORS

Bouquet d’Alella
Projecte familiar impulsat l’any 2010. Va néixer amb l’objectiu de recuperar la producció de vins de qualitat, elaborats amb varietats autòctones, a Can Boquet, masia familiar datada del segle XIV i amb una llarga tradició vitivinícola. La finca compta amb 13 hectàrees de vinyes de més de 25 anys, plantades entre els municipis d’Alella, Teià i Vilassar de Dalt. Les varietats blanques que s’hi cultiven són la pansa blanca i la garnatxa, mentre les negres són la syrah, la garnatxa negra, el cabernet sauvignon i el monastrell.

Brubaker
Empresa dedicada a la gestió, producció, promoció i difusió d’iniciatives culturals. Entre els seus principals objectius s’hi troben el foment de la creació artística i la divulgació de noves tendències. En l’àmbit musical, ha impulsat espais com NAUB1-Centre de Creació i Difusió Musical de Roca Umbert Fàbrica de les Arts a Granollers, el Festival Fresc a Cardedeu o el Festival Jean Leon al Penedès.

………………………………………………………………………………………………………………………………

INFORMACIÓ

Data:
15 de juliol

Horaris:
Obertura de portes matí: 10,30h.
Obertura de portes tarda: 17h.
Sopars a partir de les 20h.
Inici de les actuacions a les 22h.

Localització:
Bouquet d’Alella S.L.
c/ Sant Josep de Calassanç, 8
(Carretera BP 5002 El Masnou-Granollers km 2,5)
08328 Alella BCN

Tel: 93 555 69 97 / 626 68 31 54
Mail: enoturisme@bouquetdalella.com

Preus:

– TALLER DE MÚSICA EN FAMÍLIA – 8€
– CONCERT PER A NADONS: “AIRE” – 8€
– FERRAN SAVALL & MERITXELL NEDDERMANN + RUSÓ SALA – 15€
– Aforament limitat

Venda d’entrades
A partir del 10 de maig als següents punts de venda:

Oficina de Turisme d’Alella
www.codetickets.com

………………………………………………………………………………………………………………………………

Organitza

logos_festival_bouquetlogos_festival_brubaker

Col·labora

Amb el suport de

………………………………………………………………………………………………………………………………

Edicions anteriors

Llegir més…

Festival imatges sidebar