CULTURA DEL VI

Festival Bouquet d’Alella

Festival Bouquet d’Alella

Emmarcat dins del Festival d’Estiu d’Alella 2022, Bouquet d’Alella s’aproxima d’una manera diferent i estimulant d’aproximar-se a la cultura del vi. Una experiència on el vi, la música i la gastronomia van de la mà. Un espai natural privilegiat, una finca carregada d’història i tot el pes de la tradició familiar. Vins d’agricultura ecològica, elaborats sota rigorosos criteris de qualitat. Música d’arrel, propostes exquisides, artistes singulars de casa nostra i cuina de proximitat. Fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament d’Alella, el celler Bouquet d’Alella, el festival va tenir lloc el de juliol a la pròpia masia Can Boquet. Un entorn de somni on el maridatge de música i vi esdevindrà la més dolça de les emocions. Benvinguts a la DO Alella.

Benvinguts a la DO Alella.

………………………………………………………………………………………………………………………………

PROGRAMACIÓ

Feeling Good by JOAN VAZQUEZ  / CONCERT
Dissabte, 9 de juliol, a les 22h, al Celler Bouquet d’Alella
Entrada 18€

Joan Vázquez és un crooner sensual, juganer i provocador que contagia de bones vibracions als espectadors i els sedueix amb la seva música i el seu bon humor.A FEELING GOOD, el camaleònic artista interpreta amb molt de swing les seves particulars versions d’estàndards de jazz, recuperant la sonoritat del jazz més vintage i incorporant-li, alhora, un toc contemporani per afinar el maridatge amb el públic actual.La majoria del repertori són temes clàssics que en el seu moment van popularitzar artistes com Frank Sinatra, Dean Martin o Bing Crosby, però el concert també inclou la reinterpretació de peces més modernes amanides amb essència de jazz, com Don’t stop the music de Rihanna, The Blower’s Daughter de Damien Rice o el Creep de Radiohead. 


Interprets:

· Veu: Joan Vázquez

· Piano: Dani Campos

· Contrabaix: Oriol Roca

 

 

Videos:

 

Too Darn Hot: https://www.youtube.com/embed/_h9peMVfykE

Creep: https://www.youtube.com/embed/BP1HZ85EriA

 Em posen molt més els teus ulls: https://www.youtube.com/embed/jM-DRXU7Fvk

………………………………………………………………………………………………………………………………

L’ESPAI 

El Celler Bouquet d’Alella

Ubicat a l’interior de la preciosa masia de Can Boquet, ja documentada el segle XIV, una finca que s’ha mantingut en mans de la mateixa família de forma ininterrompuda al llarg de més de cinc segles. Un espai d’elevat valor històric: la seu del celler, d’estil gòtic, està situada a tocar del nucli urbà d’Alella i envoltada de vinyes. La tradició de l’espai conviu amb els últims avenços tecnològics per tal d’aconseguir produccions limitades de vins d’agricultura ecològica, de qualitat i amb molta personalitat.

………………………………………………………………………………………………………………………………

GASTRONOMIA 

Un any més volem refermar la nostra aposta pel producte local i autòcton i, a la vegada, el nostre compromís amb la qualitat, la tradició, la proximitat i la innovació. Juntament amb el restaurant El Nou Antigó, posem a la teva disposició una oferta gastronòmica d’arrel tradicional, amb vocació contemporània i íntimament arrelada a l’entorn. Receptes elaborades sense pressa i amb tota la passió del món. A partir de les 17h tindrem berenar per als menuts. A partir de les 20h, a més de conèixer els nostres vins, abans i després del espectacle podràs sopar sota els estels i amb les vinyes com a marc de fons.

 

El Nou Antigó
www.elnouantigo.com

………………………………………………………………………………………………………………………………

FLORISTERIA

Com cada any el festival té la col.laboració del GARDEN ARENAS d’Alella. L’espai va tenir doncs el toc de la seva floristeria amb un estil fresc i actual.

Garden Arenas
www.gardenarenas.com

 

………………………………………………………………………………………………………………………………

INFORMACIÓ

Data:
Dissabte 9 de juliol

Horaris:
Sopars a partir de les 20h.
Concert: 22h.

Localització:
Bouquet d’Alella S.L.
c/ Sant Josep de Calassanç, 8
(Carretera BP 5002 El Masnou-Granollers km 2,5)
08328 Alella BCN

Tel: 93 555 69 97 / 626 68 31 54
Mail: enoturisme@bouquetdalella.com
Pàgina web: www.bouquetdalella.com

Venda d’entrades
A partir del 4 de juny als següents punts de venda:

Oficina de Turisme d’Alella

www.alella.cat/festivalestiu

………………………………………………………………………………………………………………………………

Organitza

logos_festival_bouquet

Col·labora

Amb el suport de

…………………………………………………………………………………………………………………